Over ons

Dieren-plaats.nl is begonnen sinds 2017 door enthousiaste dierenliefhebbers. Wanneer je graag een nieuw huisje bieden voor je dier of ben je juist op zoek naar een dier, bijvoorbeeld een bepaald ras, dan kun je terecht op vee-plaats.nl.  

We willen met vee-plaats.nl geen dierenhandel stimuleren maar juist de verantwoorde kant van de koop en verkoop van dieren onderhouden.  

Vaak worden dieren ondoordacht of om de verkeerde redenen aangeschaft. Het verantwoord onderhouden van een dier kost tijd, geld en aandacht. Om het welzijn van de dieren te verbeteren kunnen de dieren hier worden verkocht aan liefhebbers die er wél alle aandacht aan willen geven. Wij staan voor een verantwoorde en diervriendelijke keuze. 

Door de komst van dieren-plaats hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn echte dierenliefhebbers en vinden het belangrijk dat er op een waardevolle manier wordt omgegaan met de koop en verkoop van dieren.  

Dit platform zorgt ervoor dat u op een gemakkelijke manier in contact kunt komen met kopers of verkopers. We proberen zo transparant mogelijk te werken. Iedere koper kan een review plaatsen over de verkopende partij. Op deze manier proberen we inzicht te bieden via het platform. 

Heeft u vragen of opmerkingen laat het ons gerust weten. We willen dieren-plaats voor iedereen toegankelijk en veilig houden. Wij zijn echte dierenliefhebbers die het beste willen voor de gekochte of verkochte dieren. Hier treffen we graag mensen die deze visie met ons delen.